Massagepraktijk Leisure

De praktijk voor uw totale ontspanning

Zwangerschapsmassage

 

Tijdens je zwangerschap kun je last hebben van allerlei kwaaltjes. Pijn in je rug en nek, vermoeidheid, slapeloosheid, last van je bekken, slecht slapen, angst voor de bevalling en het vasthouden van vocht. Deze factoren zorgen voor stress in je lichaam. Ook de hormonen veranderen waardoor je emotioneel in de war kunt raken. Aandacht en Zwangerschapsmassage kunnen je hierbij helpen. 

Massage geeft direct verlichting van pijn en ongemak. Door de massage ervaar je de zwangerschap bewuster, waardoor de signalen die je lichaam afgeeft duidelijker worden en waardoor je jezelf beter kunt ontspannen, ook tijdens de bevalling.

De massage verbetert je bloedcirculatie en je lymfestelsel wordt gestimuleerd. Hierdoor worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd van en naar je kindje. De verbeterde doorbloeding heeft een algemeen verstevigende werking op je spieren en weefsels. Bovendien werkt de massage kalmerend. Je voelt je fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart je baby ook de voordelen van. De massage versterkt het immuunsysteem, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes. Een zwangerschapsmassage is daarom ook een aanrader als geen je klachten hebt. 

Zo geniet je van een ontspannen zwangerschap!

Tijdens de massage wordt gebruikt gemaakt van kwalitatieve en warme olie die overigens zeer gezond is voor uw huid en striemen tegengaat. 

Een zwangerschapsmassage wordt gegeven op een speciale prenatal massagetafel. Deze maakt het mogelijk dat de aanstaande moeder comfortabel op haar buik kan plaatsnemen d.m.v. een buik-uitsparing. Een speciale band zorgt ervoor dat de buik perfect wordt ondersteund. De massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten.

Via deze pagina kunt u meer informatie vinden over de speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassagetafel van Massagepraktijk Leisure.