De Massagetafel

Een massagetafel is van onschatbare waarde voor een goede massage.
Er is ontzettend veel te koop op dit gebied maar een minder goede tafel doet daadwerkelijk afbreuk aan het effect van een massage. In de praktijk heb hebben wij uiteraard gekozen voor één van de beste merken op het gebied van professionele massagetafels;


Custom Craftworks Athena Prenatal

Deze massagetafel is stabiel, voelt zacht aan en bezit een hoofdsteun, armplank en een voetenrol, waardoor u gerust anderhalf uur heerlijk kunt genieten! Daarnaast heeft deze tafel nog 2 extra functies speciaal voor de (zwangere) dames:

+++Voor vragen en/of reserveringen kunt u ook 24/7 via whatsapp terecht. Klik hier!+++

Borst-uitsparingen

Vaak zeggen dames tegen mij: "dat heb ik niet nodig" of "een kussentje kan ook wel"
Een veel gehoorde opmerking is: het geeft ruimte! De uitsparingen zijn alleen in het schuim en de bekleding aangebracht, het zijn dus geen gaten in de tafel.
Borst-uitsparingen zorgen er voor dat de rug vlak ligt, de schouders minder rond, de schouderbladen dichter bij elkaar. Hierdoor zijn de spieren in de bovenrug korter en flexibeler en makkelijker te bewerken.

Buik-uitsparing

Daarnaast is er voor de zwangere vrouw een speciale buik-uitsparing te creëren, zodat u tijdens de zwangerschap eindelijk weer eens (veilig!) op uw buik kunt liggen! De tafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massage-therapeuten. Bij de buik-uitsparing zit een speciale band, welke de buik perfect ondersteunt.


Tevens is deze massagetafel beschikbaar voor verhuur. Op deze pagina vindt u meer informatie, data en prijzen