Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap kunt u last hebben van allerlei kwaaltjes. Pijn in uw rug en nek, vermoeidheid, slapeloosheid, last van uw bekken, slecht slapen, angst voor de bevalling en het vasthouden van vocht. Deze factoren zorgen voor stress in het lichaam. Ook de hormonen veranderen waardoor u emotioneel in de war kunt raken. Aandacht en zwangerschapsmassage kunnen u hierbij helpen.


Massage geeft direct verlichting van pijn en ongemak. Door de massage ervaart u de zwangerschap bewuster, waardoor de signalen die uw lichaam afgeeft duidelijker worden en waardoor uw zich beter kunt ontspannen, ook tijdens de bevalling.

+++Voor vragen en/of reserveringen kunt u ook 24/7 via whatsapp terecht. Klik hier!+++

De massage verbetert de bloedcirculatie en het lymfestelsel wordt gestimuleerd. Hierdoor worden zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd van en naar uw kindje. De verbeterde doorbloeding heeft een algemeen verstevigende werking op de spieren en weefsels. Bovendien werkt de massage kalmerend. U voelt zich fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart uw baby ook de voordelen van. De massage versterkt het immuunsysteem, zodat u minder vatbaar bent voor ziektes. Een zwangerschapsmassage is daarom ook een aanrader als u geen klachten hebt.


Zo geniet u van een ontspannen zwangerschap!


Tijdens de massage wordt gebruikt gemaakt van kwalitatieve en warme olie die overigens zeer gezond is voor uw huid en striemen tegengaat.

Een zwangerschapsmassage wordt gegeven op een speciale prenatal massagetafel. Deze maakt het mogelijk dat de aanstaande moeder comfortabel op haar buik kan plaatsnemen d.m.v. een buik-uitsparing. Een speciale band zorgt ervoor dat de buik perfect wordt ondersteund. De massagetafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten.

Via deze pagina kunt u meer informatie vinden over de speciaal ontwikkelde zwangerschapsmassagetafel van Massagepraktijk Leisure.


Via onderstaande button wordt u doorgestuurd naar de online agenda.
Hier staat een overzicht van alle zwangerschapsmassages met bijhorende prijzen & informatie